söndag 23 augusti 2009

Sjuk värld...

Vi lever i en väldigt sjuk värld. Läste en artikel i aftonbladet nyss som gjorde att jag ville gråta, spy och slåss på samma gång.
En flicka vid namn Scarlett har en hjärntumör som bara växer och växer. Hon är nästan helt blind och mår bara sämre och sämre. Hennes föräldrar är givetvis desperata och känner nog en sorg som ingen kan förstå.
Som om inte detta är nog för både familj och lilla Scarlett...som är 5 år gammal...så kom två pojkar på den briljanta idén att elda upp henne. Först sparkade de ner henne till marken. Pojkarna är alltså 7 och 10 år gamla och bestämmer sig för att sparka ner en 5årig, cancersjuk, och nästan blind flicka. Sen sprejade de henne med deodorant och försökte tända tändstickor och elda upp henne.
Som tur var kommer en hjälte förbi och lyckas hindra pojkarna.

Jag finner inga ord...man blir stum och vet inte vad man ska tro eller tänka. Hur kan någon bli så grym? Tydligen var det inte första gången detta har hänt. Pojkarna har varit på Scarlett tidigare. Nu vill familjen flytta. FAMILJEN FLYTTA??? Jag ser helst att man gräver ner pojkarna och startar en ingående utredning av deras föräldrar och deras moraliska uppfattningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar