lördag 24 oktober 2009

Dansbandskampen

Sitter och tittar på dansbandskampen på SVT nu. Jag trodde det var etablerade band...men det är ju tragiskt att se på. Totala amatörer...eller OKEJ...de må ha jobbat en massa år men i så fall är då väldigt obegåvade.
Nu ska de spela Tomas Ledin hits. De har totalt noll inlevelse och när de sjunger gör de det grövsta misstaget man kan göra som sångare, förutom att inte kunna sjunga: Att inte MENA det man sjunger. De levererar det som om sångaren bara var ett instrument. Som sångare är man inte bara ett instrument utan en känslo-levererare. Man kan styra hela känslan i låten. Men samtliga band agerade som om det vore en talangjakt på någon invigning av ett köpcentrum. Otroligt dåligt och inget jag kommer att titta på igen :o)
Som tur är har vi hyrt film! Caraline och In A Dark Place. Hoppas någon av dem är bättre. Bättre än dansbandskampen måste det vara iaf. Jag tror det bästa vore att de bara klipper ut Peter Settman och sänder det. Mannen är HELT fantastiskt duktig på allt han åter sig och han är en enorm för SVT.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar