måndag 20 september 2010

Levi Klausen - Sverigedemokrat

Tror inte många missat det här klippet, men OM ni missat det kommer ni att älska det :o) Det är inte många hjärnceller som samarbetar här ;o)

6 kommentarer:

  1. Min 2-åring är smartare än denna killen.....! Han kan till och med prata renare och
    snabbare;-)

    SvaraRadera
  2. Har väldigt svårt att smälta detta klipp.
    Har googlat på den här mannen och han e ju inte bara medlem av SD utan han gör även egen tecno musik fantastiskt.

    Det är ju givetvis oerhört att de kommit in i riksdagen men med sånna här stjärnor så blir dom nog inte långvariga

    SvaraRadera
  3. kolla också in hans partyland! killen är nämligen "musike" också.

    http://www.freewebs.com/leviklausen/

    SvaraRadera
  4. Haha, Anonym, jag hittade faktiskt hans musik 1 minut innan jag läste ditt inlägg :o) OTROLIGT roligt och komiskt! Jag gillar killen faktiskt ;o))) Tror att det bor en snäll kille därinne faktiskt, han är bara förvirrad.

    SvaraRadera
  5. Fuck u all om detta är hans syrra skriver skiter i hur ni kommer ta detta med om jag var ni skulle jag hålla käften jag är en dömd person och du daniel ditt jävla äckel du är helt störd ditt jävla program på tv suger fan du ska veta att INGEN PRATAR ELLER SKRIVER SKRIVER SKIIT OM NÅGON FAN VAD STÖRD DU ÄR DU VILL INTE VETA VAD ÄR DÖMD FÖR SÅ SLUTA FÖR DITT PUCKO

    SvaraRadera
  6. Du suger han är min brorsa ingen jävla idiot pratar skit om honom vågar du inte svara på varför du och dom som skriver här ni håller på och hackar på en person jag har sett dig på tve och jag trodde inte att du är en så jävla taskig tyckte att du var rolig men du känner inte min bror hur skulle du känna dig om jag eller någon annan skulle snacka skit om dig eller någon i din familj du vet inte hur han mår det du håller på med är mobbing vad vinner du på att göra nån illa mår inte du bra eller är det därför du håller på så här vi alla mår inte bra för fan ge dig jag har blivit mobbad jag vet hur det känns och det är inte kul hur gammal är du för fan en kändis som mobbar min bror är inte okej..... jag vill att du svarar på varför du håller på och mobbar folk eller vågar du inte ?

    SvaraRadera