torsdag 23 september 2010

Dagen är över för min del..

Jaha, då är dagen över för min del. Nu ska jag bara lägga mig och slappna av. Min flickvän skojjade just om att jag gott kunde gå upp vid 05 imorgon och göra frukost till henne. Hon krävde ägg benedikt och marinerad bacon. Jag gick senare och handlade och hon tyckte det var ganska udda när jag tog det på allvar och började marinera bacon. Så imorgon blir det helt enkelt det hon önskat! :o)

I övrigt imorgon blir det Magic Bar på kvällen för att se Martin Hansson och Thorsten Andreasen. Det blir nog en höjdare. Dock spelade även Shirley Clamp på Casino Cosmopol...hmmm...får se vad jag väljer.

JUST DET! Jag måste ju även berätta. Vår hund som är nyoperarad har ju tvärlurat oss båda. Vi var övertygade om att han hade jätteont och vi fixade starkare mediciner till honom. Dock upptäckte vi att han bara är galet kåt. Det bor en löptik precis bredvid oss och det är därför han tjuter och hyperventilerar. Här har man stannat uppe hela natten och klappat på honom för att man tyckte synd om honom. Så är han bara kåt...Hmmm....

Idag fyllde han år och har fått köttbullar, så lite nöjd hoppas jag han är iaf :o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar