fredag 24 september 2010

Ikväll (fredag) blir det magic bar

Ikväll är det Martin Hansson och Thorsten Andreassen på Magic Bar. Ska bli riktigt roligt! Helgerna börjar se riktigt bra ut för MB nu men däremot är veckorna lite tunna fortfarande. Men det kommer!

Tänkte här bara förklara hur Magic Bar fungerar för att pusha ytterligare för stället!

Adressen är Karlaplan 6 och man tar sig dit genom att antingen åka tunnelbana till Karlaplan eller ta Buss 4 till Värtavägen och gå mot Karlaplan och fortsätta i samma riktning. Ligger bredvid Maximteatern.


Hemsida: http://www.magicbar.se/
Telefon: 08- 667 25 00

Ovan markerar den röd-svarta pilen Magic Bar.

Tisdag t.o.m Torsdag är det s.k bordstrolleri som gäller. Detta innebär att om ni går dit och äter får underhållning vid ert bord. Trollkarlar som jobbar med bordsunderhållning kan trolla med era bestick, fingerringar, servetter eller mera klassiskt kanske med mynt och kortlek. Detta är den formen av trolleri är väldigt inne nu och som man aldrig glömmer. De trollkarlar som jobbar på Magic Bar är Sveriges absolut främsta trollkarlar. Många har vunnit SM, NM och även fått fina internationella priser. Kvalitén på svenskt trolleri är hög just nu och måste upplevas.

Fredag och Lördag är det också bordstrolleri, men här kommer också en knorr i form av en show! Oftast är det 2 trollkarlar som showar från scen. Först en trollkarl, sen paus, och sen nästa trollkarl. Längd på showen brukar vara en timma sammanlagt exklusive paus. Dvs 30min per trollkarl.

Magic Bar är således ett perfekt ställe att besöka vid privata middagar såväl som representationsmiddagar och liknande. Miljön är fantastisk och maten superb. Något man inte får missa är ta ett varv runt i lokalen och besöka alla rum för att titta på de illusioner som hänger på väggarna och som finns i glasmontrar. Bland annat en svävande kortlek går att beskåda, olösliga pussel som man själv får prova på, tavlor som rör sig och mycket mycket annat.

Nedan ser du deras hemsida. Klicka på den för att kika in. Där finns all info samt ett bildspel som växlar automatiskt. Hjärtligt välkomna och jag hoppas vi ses på Magic Bar så snart som möjligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar