onsdag 23 juni 2010

Äntligen ute på ön igen!

Det är så sjukt skönt! Resan var en fröjd som vanligt och allting flöt på toppen. Vi hade dock galet mycket att bära så det var lite tungt, men som sagt helt ok. När vi kom hit blev både katt och hund helt vansinnigt glada och det är faktiskt något man ser fram emot; att låta dem kunna springa hur de vill och vara fria. Dock är Kalle (hunden) riktigt tråkig och ligger bara och sover hela tiden även om dörren står öppen och han kan göra vad han vill. Men när vi är i stan står han hela tiden och stirrar på en och vill ut. Skum hund och man tycker inte synd om honom när han ligger o slappar i ett hörn då vi är i stan, eftersom vi vet att han skulle göra samma sak även om dörren var öppen.
Jaja, annars har vi provspelat vårt spel som vi funderar på att försöka sälja. Blev helt okej, men vi kom fram till att vi måste göra en del justeringar. Men det verkar fungera helt ok iaf. Imorgon kommer tjejens morbror och hans fru ut och då ska vi nog försöka provspela igen :o)
Vinet vi satte på jäsning för några veckor sedan är nästan klart och jag har hällt i jässtopp och klarningsvätska och grejer. Skaka ska man tydligen också göra, och det har jag gjort...så att jag är BLÅ om fingrarna. Hoppas att det räckte nu bara. Om 2 veckor är det röda vinet klart och om 3-7 dagar är det vita klart. Ska bli roligt att provsmaka. Förhoppningsvis GOTT också :)
Nu har vi kurat ihop oss i sängen och ska väl titta på någon film eller så innan vi somnar. Imorgon blir det strålande sol. Hur vet jag det? Jo, jag har bett till gud, och han svarar ju alltid som bekant ;) (obs...ironi) ;o))

Ha det gött allihopa! Återkommer med bilder o grejer imorgon! Ciiiaoo!

2 kommentarer:

  1. Tja kompadre =) försökte ringa dig förut men no connection. Tappade du över vinet innan du hällde i stopp o klarning? hoppas det =) annars blir det nog bra iaf ! Ses imorn o hörs på em.

    M

    SvaraRadera
  2. Hahaha!! Jag gillar hur du förtydligar dina ironiska kommentarer :D Hoppas ni får en riktigt trevlig midsommar (obs, ingen ironi ;)! Kram från Marit :)

    SvaraRadera