söndag 4 juli 2010

What´s the harm?

För er som är av den åsikt som många människor är av, dvs "det gör väl inget om några fåtal tror på alternativmedicin, religion, demoner andra andra övernaturliga ting...låt dem tro".

...så finns den här sajten http://www.whatstheharm.net

Där är det bara att välja ämne och sedan läsa om några exempel på vad för skador det kan leda till. En favorit är att välja alternativmedicin såsom homeopati. Där finns en promille av alla som dött av denna verkningslösa och obevisade "medicin".

3 kommentarer:

  1. EN promille, är det MÅNGA? (Du borde läsa "I trygghetsnarkomanernas land" av David Eberhard.)
    Nej, tacka vet jag skolmedicinare som ger de flesta med ADHD (små barn som vuxna), metylfenidat, det är finfina kemiska grejer! Det känns tryggt....NOT.

    SvaraRadera
  2. Oj...Promille betyder "av tusen". Alltså tusendelar. Jag tror du missade poängen totalt här, som är vanligt bland folk som inte litar på vetenskap och den verklighet vi lever i, så jag får väl förklara.
    På sajten som jag hänvisar till, så finns ca 362 exempel på dödsfall och allvarliga skador som uppkommit då folk kastar sina vanliga mediciner såsom astma-mediciner och liknande och provar homeopati (sjukt dyrt vatten). Då dör de förstår du. Därför att deras hals svullnar upp så att de inte kan andas. Det är folk som dör totalt i onödan.
    Sen börjar du diskutera ett HELT annat ämne, dvs själva utskriften av mediciner till höger och vänster. Det har INGENTING med medicinernas verkan att göra. De flesta läkare som jag pratat med håller med att det finns läkare som tyvärr för enkelt skriver ut mediciner kors och tvärs.
    Sen är det faktiskt så att skolmedicinen inte enbart är kemikalier som alla snurriga opålästa personer tror. Prata med en farmaceut så kommer du lära dig MASSOR! :o)
    Eller är alternativet att du beställer homeopati om du , gud förbjude, drabbas av någon sjukdom. Upp till dig, men vetenskapen talar sitt tydliga språk. Det fungerar EJ och har ingen verksam substans i sig. Det KAN man inte neka till. Jo, om man är förblindad och bara VILL att det ska fungera.

    SvaraRadera
  3. Snurriga opålästa? Menar du mig?

    SvaraRadera