måndag 31 maj 2010

Premiär av Späck!

Ja, ikväll blir det fest!

Två vänner vid namn Alexander Kantsjö och Daniel Ottosson och skrivit manus till den nya deckarkomedin SPÄCK, som givetvis är en parodi på BÄCK. Ikväll är det alltså premiär på Rigoletto och som vanligt är alla iblandade i filmen närvarande och det bjuds på en massa gott att äta och dricka. Ska bli så sjukt spännande att se vad de fått ihop!

Efter det är det fest på Café Opera där det bjuds på ännu mer gott att förtära och dricka. Blir riktigt kul. Jag har bjudit med mig tjejen och min kollega David Persson. Marcus Palm hakar också på så vi blir ett glatt gäng :o)

Just nu funderar jag dock bara på hur vi ska göra med vår lilla hund...hmmmm...ibland är det lite jobbigt med hund då de små livet måste ut och rastas :o) Men överlag så är det faktiskt bara kul med vovve :o)
Nej, nu är det dusch och grejer!

JUST det! Trollkarlen Jonas Ljung kommer hit snart och har en present till Lillis som hon egentligen skulle få på sin födelsedag. Han sa att den inte riktigt var "livsfärdig" ännu...tidigare sa han det alltså, men nu ska det vara livsduglig...Fattar ingenting, men det blir säkert bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar