torsdag 25 februari 2010

Vilken match mellan Sverige-Slovakien! Dock blev det just 3-2 till Slovakien...men det tar vi igen om vi bara skippar alla utvisningar jämt!

2 kommentarer:

  1. Hej!

    Du var in på min sida, om 2012 jag har inte sett filmen. Har hört talas om den. Men det var för någon dag sen, min man frågade efter den. Men om du börjar söker om 2012 du kommer att hitta väldigt mycket om det. Majakalendern skriver om det, men jag har inte läst den så ingående.
    De jag gjorde när jag skrev var att jag satt och spekulerade med andevärlden, hur det kommer att bli och hur vi människor tänker.

    Vi kan väll bara se hur det ser ut uti världen eller när du öppnar tidningen eller ser alla dessa nyhetsprogram, vart vi är på väg.
    Det hela handlar om oss människor som måste börja ta ansvar och då handlar det hela befolkningen. Jag ser det också som ett uppvaknande bland människorna och då spelar det ingen roll vad du tror om oss medium.

    Du få ha en bra
    Birgitta Öz
    birgittaozbloggplatsen.se

    SvaraRadera
  2. Hej Birgitta!

    Nej, jag har inte sett filmen heller. Förstår att du funderade kring 2012. Dock vet jag bara att det precis som alla andra konspirationsteorier just bara är konspirationsteorier. När 2012 kommer och inget händer så kommer något nytt. Så har det alltid varit. Du kan titta min min film här på bloggen om jordens undergång och se själv hur det bara fortsätter och fortsätter. Människan älskar det okända och kommer alltid att fascineras av det. Finns det inget okänt så hittar man på något okänt osv.
    Inser att du tänker spirituellt tankar och riktigt där är inte jag. Jag har forskat för mycket i det paranormala för att inte inse hur det egentligen ligger till. Jag har dessutom övertygad människor om att jag har förmågan att läsa tankar, flytta saker med tankens kraft etc och de har köpt det med hull och hår. Inser då hur lätt det är att lura människor. Dessutom har ingen ännu lyckats vinna de en miljon dollar som James Randi har erbjudit för en demonstration av något övernaturligt fenomen.

    Du får ha det bäst du också Birgitta! Ta hand om dig!
    Mvh/Daniel Karlsson

    SvaraRadera